Billeder...

Har du en idé til hvilke billeder af kirken eller andre motiver, som du synes mangler på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte hjemmesidens styregruppe på dette link.

Billederne på siderne har indtil videre været 'døde' illustrationer af kirkebygningens inventar og udsmykning. Vi har intentioner om løbende at få flere billeder af menighedsliv og sociale aktiviteter.

I menuen til venstre vil vi derfor i den kommende tid lægge både historiske og helt aktuelle billeder op i mapperne.

Der er en gennemgang af kirkens glasmalerier med en forklarende tekst om de forskellige motiver af helgenerne i højkoret og korsarmene.

En 'virtuel rundvisning' i kirken er netop blevet færdiggjort.

Jesu Hjerte Kirke © 2013 • Stenosgade 4A, 1616 København V • Tlf.: 29 85 60 80 • mail@jesuhjertekirke.dk