Tro og lys...

Tro og Lys er en international (fællesskirkelig) bevægelse. Tro og Lys ønsker at byde udviklingshæmmede mennesker (tidl. kaldt mentalt handicappede eller åndssvage), deres familier og venner velkommen til et fællesskab.(ikke-troende er også meget velkomne).

Mennesket
Udviklingshæmmede medlemmer og deres evt. familier må opleve, at de ikke længere er alene. Venskaber der knyttes under vores månedlige møder udvikler sig, på mange gode måder, også imellem møderne.

Fællesskabet
Alle vores medlemmer bliver venner. Vise vore medlemmer deres særlige gaver og skønhed. Gennem venskab tror vi at vore medlemmer kan vokse både på det menneskelige og åndelige plan. Derved håber vi alle på en ny mening med vores liv. Hvadenten vi er forældre, familie, venner eller udviklingshæmmede mennesker.

Sognet
Hvert medlem gerne vil være en del af sin egen kirkes sogneliv.
Tro og Lys vil være et levende tegn på, at de mindst ansete mennesker, ofte udstødte, er velkomne i deres kirkes hjerte.

Der findes et Tro og Lys-fællesskab på Vesterbro, som mødes i den katolske Jesu Hjerte Kirkes menighedssal.

Du har også mulighed for at downloade sæsonprogrammet for Vesterbrogruppen som PDF-fil hér!

Deres egen hjemmeside findes på www.trooglys.dk

Jesu Hjerte Kirke © 2013 • Stenosgade 4A, 1616 København V • Tlf.: 29 85 60 80 • mail@jesuhjertekirke.dk