Jesu Hjerte Kirkes Kor...

Jesu Hjerte Kirkes Kor er i dets mangeårige virke blevet en vigtig del af menighedens ansigt udadtil.

Koret – der i sin nuværende form har eksisteret i 32 år – medvirker ved højmessen hver søndag samt ved alle kirkeårets større liturgiske fester.

Koret har i øjeblikket (Påske 2011) følgende sammensætning:

Elly Bruunshuus Petersen, sopran

Elsebeth Søltoft, sopran

Birte Windfeldt-Schmidt, alt

Philip d’Auchamp, tenor

Ole Kongsted, tenor

Joakim Cordtz, bas

Ulrik Hagemann, bas

Koret ledes af kantor Ole Kongsted.

Ønsker du information om korets aktivitetsniveau, repertoire m.v., kan du kontakte kantor Ole Kongsted på adressen: kongsted@jesuhjertekirke.dk, subsidiært på telefon nr. 33 47 47 01 eller 40 31 93 23 (begge numre med telefonsvarer). Kantor kan ligeledes kontaktes efter søndagsmessen til kirkekaffen.

Ellers er du velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular. Husk at angive mailadresse eller mobilnummer, således at vi kan kontakte dig.

Kontaktformular til Jesu Hjerte Kirkes kor.

Navn:

Mobil: