Grupper...

I menuen til venstre i billedet kan du se en opstilling af aktiviteter i sognet, der er præsenteret under samlebetegnelsen 'grupper'.

Sankt Karl Borromæusgruppen er en selvstændig forening, der varetager messefejringen af den ekstraordinære ritus af 1962.

DUK, Danmarks Unge Katolikker, er en landsdækkende selvstændig organisation under bispedømmet, der har lokalforeninger i mange sogne i Danmark. DUK er medbragt på denne liste for at synliggøre deres tilbud for børn og unge i Jesu Hjerte menighed, og knytte dem tættere sammen med deltagere fra resten af landet.

Kirkens foredragsklub går under navnet 'Stenoklubben'.

Ønsker du at komme i kontakt med de enkelte grupper, skal du klikke dig ind på deres respektive sider, hvor der er mere information at hente.

Under hver gruppes side er der en kalender over kommende arrangementer samt eventuelle meddelelser.

Har du en idé til hvordan vi yderligere kan forøge kendskabet til de forskellige grupper i kirken, så hører vi gerne fra dig.

Alle er velkomne!