Konvertit?...

At konvertere er altid en dybt personlig sag, og af denne grund findes der ingen universalløsning på hvordan et undervisningsforløb for en konvertit skal udformes.

Har man et ønske om at konvertere, bør man kontakte en præst og efter samtaler få klarlagt hvilken undervisningsform- og hastighed, der passer bedst til den enkelte person.

For kontaktoplysninger på Jesu Hjerte Kirkes præster bedes du klikke hér.

Den katolske domkirke i København, Sankt Ansgar Kirke, har tradition for at lægge faciliteter til et Storkøbenhavnsk konvertitkursus, der retter sig imod mennesker, der er interesserede i den katolske kirke og ønsker at lære mere om denne.

Kurset er opbygget som ugentlige møder med emner, der i deres forskellighed er med til at belyse den katolske kirkes tro og verden.

Kurset begynder hvert år til september og afsluttes medio maj.

Man kan læse mere ved at besøge domkirkens hjemmeside for kurset hér.