Sognekontoret...

Der er fleksible åbningstider på kirkens sognekontor!

Kontaktoplysninger:

Stenosgade 4A, 1616 Kbh. V.

Mail: kirkekontor[a]jesuhjertekirke.dk

Kirkebogsføring: Lone Juel Sørensen, telefon 29 40 15 48

Sognekontoret foretager registreringer af dåb, førstekommunion og firmelse, vielser, begravelser og evt. ændringer i sognetilhørsforhold.

Kirkelige / personlige spørgsmål om disse ovenstående handlinger bedes rettes til sognepræst Niels Engelbrecht, som kan kontaktes på denne side.

Er du flyttet?

Har du og din familie nye informationer til os om f.eks. adresseændringer, ny mail & telefon, bedes du venligst benytte nedenstående kontaktformular!

Er du ikke registreret?

Modtager du hverken Katolsk Orientering eller sognebladet?

På dette link kan du finde blanketten for tilmelding til kirkens centralregister. Den kan også bruges til adresseændringer. Det er vigtigt at notere din fødselsdato. Centralregistret kræver fødselsdato for oprettelser.

Hvis det er børnene, som er flyttet, kan samme dokument bruges.

Print den ud og indsend den med underskrift med posten til sognekontoret.

Kirkeskat?

Hvis du ønsker at tilmelde dig kirkeskatteordningen, skal du henvende dig direkte til Katolsk Bispekontor. Få mere info på denne side.