Kirkemusikken...

Kirkens organist – som tillige er kantor og leder af Jesu Hjerte Kirkes Kor – hedder Ole Kongsted.

Kongsted har været ansat i Jesu Hjerte Kirke siden december 1982, og han kan kontaktes på mail-adressen kongsted[a]jesuhjertekirke.dk, eller pr. telefon på et af de følgende numre: 33 47 47 01 eller 40 31 93 23 (begge numre med telefonsvarer), subsidiært efter søndags-messen ved kirkekaffen i salen i Stenosgade.

Ole Kongsted er seniorforsker-stipendiat ved Det Kongelige Bibliotek.

Han er musikhistoriker med speciale i Renaissancens musik, hvilket i de forløbne snart 30 år er kommet musikken i kirken til gode. Mange af de fund, som Ole Kongsted har gjort i denne periode, er blevet uropført i nyere tid som motetter ved søndagsmessen i Jesu Hjerte Kirke.

Birte Windfeldt-Schmidt er korets administrative leder, og Birte kan kontaktes på telefon nr. 35 81 46 18 (telefonsvarer) eller via korkontakt[a]jesuhjertekirke.dk.

Klik hér for en nærmere præsentation af Jesu Hjerte Kirkes Kor.