Sakristanen...

Rasmus Kaare Frederiksen har for tiden opgaven med at være tovholder på Jesu Hjerte Kirkes sakristi.

Sakristanens opgave består i store træk i at tilrettelægge liturgien og at udsmykke og klargøre kirken og de omliggende områder.

Har du spørgsmål af praktisk art i forbindelse med en kirkelig handlling som f.eks. en barnedåb, bryllup eller begravelse, bedes du venligst rette henvendelse til sakristanen.

Ved personlig kontakt kan han træffes i sakristiet i forbindelse med messerne i ugens løb.

Rasmus kan derudover kontaktes på følgende mail:

rasmus@kaarefrederiksen.dk

Jesu Hjerte Kirke © 2012 • Stenosgade 4, 1616 København V • Tlf: 3321 8588 • Fax: 3325 0735 • mail@jesuhjertekirke.dk