Sognenyt...

Hvad er der af nyt i Jesu Hjerte sogn?

I menuen til venstre er det muligt at se kirkens sogneblad på en PDF-fil.

Programmet 'Adobe Reader' er nødvendigt for at kunne åbne filen.

På sognebladets side kan du tilmelde dig en mailingliste og få bladet tilsendt som e-mail. Du kan også vælge at få bladet med posten.

Kalenderen fortæller kortfattet om aktiviteter, messer og større liturgiske handlinger i kirken i op til et halvt år fremadrettet.

Den 'gammeldags' ugeseddel, som ligger fremme i kirken, vil herimod berette om stort og småt i sognets liv på ugebasis.

Mere omfattende information, aktuelle begivenheder og længere beskeder vil blive bragt på forsiden eller på vores opslagstavle, hvis det ikke kan nå at komme i sognebladet eller på ugesedlen.