Bliv frivillig - vi har brug for dig!...

Der er brug for alles kræfter og evner i en menighed!

Det er kendetegnende for katolsk menighedsliv i år 2013, at ikke ret meget lader sig gøre uden de frivilliges utrættelige indsats. Og godt det samme!

For ofte bidrager frivillige mennesker med så meget 'hjerteblod', at man sjældent vil ende op med et bedre resultat med lønnet arbejdskraft.

Nedenfor vil menighedsrådet løbende oplyse om, hvor der 'mangler hænder' til en arbejdsopgave i sognet. Vi savner lige nu frivillige, der gerne vil hjælpe med:

Kirkekaffe - kontakt menighedsrådet

Oplæg eller foredrag ved kirkekaffen - kontakt Menighedsrådet

Hjælp til forberedelse af receptioner og fester - kontakt menighedsrådet

Hovedrengøring af kirken forår og efterår - kontakt MR-formanden

Hjælp til rengøring af kirkerummet - find sakristanen her

Indlæg i sognebladet - find redaktionen på dette link

Indlæg til hjemmesiden - find styregruppen på dette link

Ministranttjenesten - se nærmere på dette link

Kulturnatten i oktober - kontakt Menighedsrådet

Disse emner bliver nærmere præsenteret med 'arbejdsbeskrivelser', så man har en idé om, hvad de indebærer.

Kan du få øje på en arbejdsopgave, der i dag ikke bliver løst på tilfredsstillende måde eller som vi måske slet ikke er opmærksomme på eksistensen af, hører vi gerne fra dig. Og kunne du selv have mulighed for at være med til at løfte opgaven, er du mere end velkommen.

Uanset hvad; Udfyld venligst nedenstående kontaktformular.

Oplys venligst din mail eller mobil, har vi mulighed for at kunne svare dig.

Kontaktformular: 'Giv et praj'

Navn: