'Fra kirkens missionsmark'...

Tidsskriftet "Fra Kirkens Missionsmark" udgives af bevægelsen "Bønnens Apostolat", som havde sin primus motor i p. August Ziggelaar SJ.

Bladet er fortsat knyttet til Jesu Hjerte Kirke.

Bladet fortæller indgående om:

• Kirkens situation i de mindre velstillede lande i verden,
  • korrespondancen med kontaktpersonerne i projektlandene om seneste status og nye behov for hjælp til de fattigste fattige.
  • mulighederne for at give støtte til bevægelsen.

De tætte bånd mellem 'Missionsmarken' og Jesu Hjerte menighed er ikke til at tage fejl af, og regnskabet med det seks-cifrede indsamlingsbeløb fortæller sin egen historie om bevægelsens folkelige popularitet blandt danske katolikker.

På bispedømmets hjemmeside, katolsk.dk, findes de seneste fem års udgaver af tidsskriftet i PDF-format. Klik her for at se nærmere.

Kontaktinformation:

Jesu Hjerte Kirke

Menighedsrådet

Stenosgade 4A, 1616 Kbh. V.

Fradagsberettigede gaver kan indbetales til Jesu Hjerte Menighed.

Girokort: 5 09 49 25 Husk at mærke med 'mission'.

Netbank: Overførsel til Danske Bank, konto 4400 3120021907

Ønsker man skattefradrag, skal vi bruge dit personnummer til skattevæsenet.

Check eller kontante bidrag modtages stadig af bladets afsender.

Jesu Hjerte Kirke © 2013 • Stenosgade 4A, 1616 København V • Tlf.: 29 85 60 80 •  mail@jesuhjertekirke.dk