Kirkeskat...

Den katolske Kirke i Danmark er helt afhængig af medlemmernes økonomiske opbakning. Ved at give et bidrag, stort som småt, tilkendegiver man ganske konkret, at kirken betyder meget for én.

Husk på, at du ved at tilmelde dig bispedømmets skatteordning, får dit lokale sogn i stort omfang gavn af pengene.

Når du indbetaler 1.000 kroner i kirkeskat, går 850 kroner til Jesu Hjerte menighed og præsternes lønninger, mens 150 kroner går til bispedømmets fælles aktiviteter, herunder ejendomsvedligehold og drift.

Der er flere muligheder for at tilmelde sig den katolske kirkeskatteordning:

Du kan enten vælge 1-års aftaler eller indgåelse af en 10-års kontrakt.

Læs meget mere om katolsk kirkeskat på dette link.

Du har også mulighed for at tilmelde dig online på bispedømmets side hér.

Hvis du har spørgsmål kan du henvende dig til den kirkeskatteansvarlige på Katolsk Bispekontor på følgende adresse:

Lilian Munch Jakobsen på tlf. 33 55 60 12 eller lj@katolsk.dk for at høre nærmere.

Jesu Hjerte Kirke © 2013 • Stenosgade 4A, 1616 København V • Tlf.: 29 85 60 80 • mail@jesuhjertekirke.dk