Menigheden...

Via linkene til venstre i billedet kan du få et dybere kendskab til de 'organisatoriske' og historiske omstændigheder bag Jesu Hjerte Kirke.

Læg specielt mærke til punktet 'Bliv frivillig - vi har brug for dig!'. Her vil menighedsrådet løbende redegøre for hvor og i hvilket omfang, der er behov for flere hænder til det meget arbejde, der er at lave i en menighed.

Vi har samlet en række sandsynlige praktiske spørgsmål om kirkelige handlinger i en liste. Finder du ikke et tilfredsstillende svar ud fra denne liste, må du gerne gøre os bekendte med det så listen kan blive mere fyldestgørende.

På siden over fremmedsprogede grupper vil der med tiden også komme information og kortere beskeder på italiensk samt en grundigere beskrivelse af alle de udenlandske grupper, som har deres gang i kirken.

Jesu Hjerte Kirke © 2013 • Stenosgade 4A, 1616 København V • Tlf.: 29 85 60 80 • mail@jesuhjertekirke.dk